donderdag 30 april 2009

Opening Kinderboerderij !


Ontdek onze kinderboerderij en kom spelen met de ezel, geitjes, kippen, schapen, konijnen,... en onze Shetland Pony "Sam" - de favoriet van iedereen!

De woningen in Noiseux zijn ideaal gelegen voor gezinnen met jonge kinderen, in de rustige wijk kunnen de kinderen in alle veiligheid genieten van de kinderboerderij, de Ardense natuur en de gemeenschappelijke speeltuin!

De kinderboerderij in Noiseux is toegankelijk voor huurders van 'Le Nid d'Aigle', 'Le Cerf Volant', 'Résidence Thier Antoine', 'Le Refuge', 'La Tanière' en 'Le Faisan Doré'.

Een bezoekje aan deze woningen is zeker de moeite waard!

maandag 20 april 2009

Lente in de Ardennen



De Lente is persoonlijk één van mijn meest favoriete seizoenen. De eerste echte warme zon dagen, het openbloeien van de natuur etc...
Op de sites www.ardennen-online.com en www.gites-online.be, passen wij ook steeds de homepage aan met de mooiste seizoensfoto's van de Ardeense natuur.
Indien jullie zelf een foto willen aanbrengen dan kan je me die mailen naar rudi.merlo@ourthe-somme.be

Gites-online.be

Hallo Jeroen, ik geef nog even ook het adres door van gites-online, waar wij momenteel een 40-tal gites op aanbieden.

Start van Blog-Ardennen-Online


Beste lezers,

Vandaag starten wij onze blog betreffende de verhuur en verkoop van vakantiewoningen in de Belgische Ardennen.
Ourthe & Somme is een familiebedrijf dat reeds bijna 30 jaar actief is in deze sector.
De site www.ardennen-online.be is het vlaggeschip van de firma en betreft de verhuur en verkoop van bijna 800 vakantiewoningen en vakantieparken in de Belgische Ardennen.
De nieuwkomer www.gites-online.be bied dan weer specifiek meer dan 40 gites, vakantiewoningen en gastenkamers aan in de Belgische Ardennen.